Tidlig vår på mallorca

Bli med Lexberg.no til Mallorca i 2019

Opplev sykkeleventyret på Europas sykkeløy i lag med andre sykkelentusiaster! På Mallorca finner du alt du trenger for en perfekt sykkelferie; variert terreng, vennlige bilister, fine sykkel veier, gode hoteller, deilig mat – og ikke minst, en tidlig vår!

Når
Januar - juni 2019

Hvor
Mallorca

Pris
Fra kr. 370,- pr. dag pr. person

Kontakt oss

Om du er nybegynner på racersykkel eller er en erfaren syklist er det en opplevelse å sykle rundt på Mallorca, gjennom små landsbyer og herlig natur, hvor turister vanligvis ikke kommer til. Et fantastisk terreng, både for korte og lengre turer. Se noen av våre forslag til sykkelruter her.

Fra januar til juni, samt oktober, tilbyr vi rimelige priser på hotellrom.

Priser fra kr. 370,- per person per dag, inkludert frokost og middag.

Norwegian flyr direkte to ganger i uken hele vinteren. SAS flyr via Stockholm eller København.

Sykkelutleie
Servicesenter med sykkelutleie, garasje og verksted. Topp kvalitet racer- og hybrid sykler i alle kategorier For nærmere informasjon om syklene, se her. Nye sykler for 2019 blir lagt ut så fort alt er klart.

Hotell
3- og 4-stjerners hotell i første strandlinje. Gode priser inkludert frokost og middag For nærmere informasjon om hotellene, se her.

Service
• Guiding
• Behandling
• Treningsstudio for styrke
• Sal for basetrening på Palma Beach

Spørsmål og mer informasjon
For spørsmål angående Hotel Sunprime Palma Beach, send oss en e-post til Rune Lexberg. For spørsmål angående våre andre hoteller, henvend deg til Eva Thofelt.

Kontakt oss