Personvernerklæring for Lexberg.no

Denne personvernerklæring gjelder behandling av personopplysninger som utføres av Lexberg.no når du reiser med oss eller på annen måte samhandler med oss.

Det er viktig for oss å bruke opplysningene dine  i samsvar med gjeldende lovgivning om personvern og vi skal være tydelige på hvordan vi bruker dem.

Denne personvernerklæringen vil forklare hvilke opplysninger som innhentes, hvorfor de innhentes og hvordan de blir brukt og hvilke alternativer og rettigheter du har.  
 
1. HVILKE PERSONOPPLYSNINGER BEHANDLES OG HVORFOR?
 
Du kan selvsagt benytte Lexberg.no uten å måtte registrere deg på noen måte. Da vil det heller ikke bli behandlet noen personopplysninger om deg.
 
Lexberg.no sender ut nyhetsbrev ca. 4-8 ganger i året via e-post. Dersom du ønsker å motta nyhetsbrevet må du registrere en e-postadresse.

Ved bestilling av sykkel og/eller hotell bruker benytter vi kontaktinformasjon, inkludert navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.
 
Navn og e-postadresse er personopplysninger som skal behandles etter personopplysningslovens bestemmelser. Personopplysningene som samles inn via Lexberg.no blir kun benyttet til å administrere tjenestene som tilbys og til å oppfylle funksjoner etter brukernes ønsker. Opplysningene vil ikke bli brukt til andre formål eller utlevert til andre.
 
 
2. SAMTYKKE
 
For å kunne behandle disse personopplysningene må vi ha et samtykke fra deg.
 
Når du melder deg på e-postlisten eller bestiller sykkel og/eller hotell samtykker du i at lexberg.no kan oppbevare informasjonen du sender inn.

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten ved å trykke på «unsubscribe» i et hvilket som helst nyhetsbrev fra Lexberg.no, eller ved å sende en melding via (link til kontaktskjema).

Du kan når som helst be om at alle data som er registrert på deg slettes.
 
Når du bruker Lexberg.no siden samtykker du i at informasjonskapsler benyttes som beskrevet i punkt 4.
 
 3. TILGANG TIL OG UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER
 
Det er kun Team Lexberg som har tilgang til personopplysningene som lagres om deg. Opplysningene deles ikke med andre, med unntak av underleverandører som bistår i forbindelse med teknisk utvikling og drift av nettsiden, i den grad dette er nødvendig for å utføre disse oppgavene.
 
 
4. BRUK AV COOKIES PÅ LEXBERG.NO
 
En cookie (informasjonskapsel) er en liten fil som blir lagret på din datamaskin. Når du besøker www.lexberg.no lagres det cookies på din datamaskin.
 
Lexberg.no bruker Google Analytics, som bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen som genereres av en slik cookie sendes til Google og lagres på servere. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.
 
Lexberg.no bruker opplysningene fra Google Analytics til å analysere nettsiden. Dette gir informasjon om besøksstatistikk, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter nettsiden er mest besøkt osv. Ingen personlig eller identifiserende informasjon blir lagret, og det vil heller ikke være mulig å spore personlig trafikk via disse opplysningene.
 
Når du bruker Lexberg.no, samtykker du i at cookies benyttes som nevnt over. Dersom du ikke ønsker å akseptere bruk av cookies, kan du tilpasse innstillingene i din nettleser til å automatisk avvise cookies eller til å informere deg hver gang et nettsted vil lagre en cookie. Du kan også slette cookies som har blitt lagret på din datamaskin. Dette gjør du via menyen i nettleseren din. Hvordan dette gjøres, avhenger av nettleseren din.
 
 
5. KONTAKT
 
Lexberg.no ved Rune Lexberg og Eva Thofelt er behandlingsansvarlige for behandling av personopplysninger som skjer i forbindelse med tjenester knyttet til Lexberg.no. Dersom du har spørsmål knyttet til dette kan disse rettes til Rune Lexberg.
 
 
Personvernerklæringen er oppdatert 06. aug 2018