Tidlig vår på mallorca

Sykkelfest på Mallorca med Tommeks Vélo

Tommeks Vélo inviterer deg til en sykkelfest på spansk jord. Bli med oss til Mallorca for en fantastisk uke med mye sykling, god mat samt hyggelig selskap. Mallorca tilbyr variert terreng, vennlige bilister, fine veier og ikke minst - en tidlig vår!

Når
26. februar til 5. mars 2019

Hvor
Mallorca, Hotel Sunprime Palma Beach

Pris
Fra kr. 5.000,- pr. person

Meld deg på

Våre dyktige guider/mekanikere som gjennom tusenvis av kilometere på treningssamlinger, er kjent med øyes fineste småveier (og bratteste motbakker for de som er ekstra eventyrlystne) inviterer til sykkelfest på Mallorca.

Dette er en sykkeluke som er skreddersydd for våre kunder, med mål om å dyrke felles sykkelglede og utforske nye sykkelveier i spennende omgivelser. Sesongens første tur har som plan å reise ned til Mallorca 26. februar 2019 med hjemreise 5. mars 2019. Overnatting blir på Hotel Sunprime Palma Beach, et 4 stjernes hotell som ligger perfekt til ved strandpromenaden med utsikt over Middelhavet. Prisen for turen inkluderer halvpensjon (frokost og middag hver dag). Vi deler opp i grupper etter ønsket turlengde og hastighet. Guiding er inkludert i prisen, men det er ikke plikt å være med på alle arrangerte turer.

For de som trenger leie av sykkel, eller ønsker en ny sykkelopplevelse på denne turen, leverer Lexberg.no sykler i Mallorca på to ulike nivåer:
Katagori 3 – Full carbon ramme med mekanisk Ultegra girsystem.
Katagori 4 – Full carbon ramme med enten Ultegra Di2 girsystem eller skivebremser.

Ta gjerne kontakt med oss i Tommeks Vélo på forhånd for tips eller råd til hva som passer deg best.

Hele turprogrammet blir lagt ut nærmere avreise, men vi ønsker å legge fokus på at turen er lagt opp til syklister med ulik erfaring.

For erfarne syklister vil vi understreke at det legges opp til en ordentlig treningsuke med fokus på både intervall- og lengdeøkter. Hobbysyklister er hjertelig velkomne til å være med på det de ønsker, samt fokus på sosiale aktiviteter – også ikke bare på sykkelsetet. Vi inviterer til «afterbike» langs strandpromenaden etter dagens sykkelturer, før vi samles til felles middag hver kveld. I tillegg til dette vil vi legge opp til valgfrie inklusive aktiviteter som eksempelvis kurs i sykkelmekking, quiz og spørretimer.

Vi ønsker alle sykkelglade venner av Tommeks Vélo velkommen på en begivenhetsrik og spennende uke med oss. Ta gjerne kontakt på tlf. +47 904 06 789 hvis du har noen spørsmål.

Vi gleder oss til å ha deg med!

Meld deg på