23. til 30. mai 2019

Sirkus Giro d’Italia 2019

Denne gang inviterer vi deg med på en av de mest spennende sykkelturene vi har i 2019. Med start fra Gardasjøen får vi med oss et fantastisk landskap, store opplevelser, magiske sykkelveier OG to målganger i Giro d’Italia!Selv om vi skal sykle noen av de mest legendariske fjellpassene i sykkelverdenen legger vi likevel opp til at de aller fleste kan være med på denne turen. Dette fordi vi for første gang på våre Giro-turer tilbyr, i tillegg til gode racersykler selvfølgelig, leie av el-landeveisracer! Da kan også du som kanskje er redd for at du ikke er godt nok trent til å forsere de berømte, store fjellpassene likevel bli med å oppleve disse myteomspunnede områdene.

Når
23. til 30. mai 2019

Hvor
Start ved Gardasjøen og målgang i Anterselva i Syd-Tyrol

Pris
Totalpris NOK 18.890,- per person

Avreise
Oslo og Trondheim
Meld deg på her

Kanskje er Giro d’Italia det mest krevende etapperittet av alle. For en italiener er Giro d’Italia ikke bare myteomspunnet, det er også det største av alle ritt. Sjeldent kommer du så tett på et så stort arrangement, her får man virkelig kjenne på hva rytterne opplever og gjennomgår.Til denne turen jobber vi med en ‘special edition’ Giro d’Italia sykkeldrakt, kun tilgjengelig for turens deltakere. Pris og design blir presentert i slutten av mars 2019. Evt. bestilt sykkeldrakt leveres ankomstdagen i Italia.

Kjapt om turen
Også i 2019 starter vi ved Gardasjøen, denne gangen i den idylliske byen Salò. Vi fortsetter så via Lago Iseo opp mot fjellene hvor vi følger den samme løypen som rittet dagene etter vil passere. Vi stopper to dager i Bormio. Her utfordrer vi det høyeste fjellet av alle – Passo Stelvio. De aller tøffeste syklistene sykler opp passet fra begge sider…Vi ser målgangen i Ponte Legno etter at vi har syklet opp Passo Gavia – i den samme løypa hvor Giro’n går. Etter målgangen setter vi oss på bussen for å komme oss litt nærmere neste dagsetappe som har målgang i Anterselva. Også denne dagen sykler vi Giro-etappen kun få timer før rittet passerer i samme løype. Da får vi med oss stemningen og den herlige, magiske følelsen av dette spektakulære rittet!På denne turen vil vi altså føle på spenningen fra rittet, samtidig som vi får med oss noen av de episke fjelletappene, de tøffeste klatringene og de mest magiske sykkelveiene. Dagsetappene ligger på mellom 60 – 110 kilometer. Høydemeter blir det nok av… Som alltid på våre Giro d’Italia-turer regner vi med store eventyr, mange opplevelser og spennende sykling i spektakulær natur.Maks antall deltakere på denne turen er 40 personer, dette for at vi alle skal få maksimalt utbytte både som supporter, med egen sykling, samt at vi vil ha stor fleksibilitet for å kunne følge helt tett på rittet. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder!Vi flyr med Norwegian direkte fra Oslo til Verona.

Highlights
• Den spesielle stemningen vi opplever tett på rittet
• De myteomspunnede fjellpassene Passo Stevio, Gavia og Mortirolo
• Stemningen i målområdene
• De nye sykkelvennene dine på turen
• Spektakulær natur
• De store kontrastene fra Gardasjøen til Alpene
• Expa’s serviceapparat med egne guider som sykler med gruppene
• Det sosiale med alle deltakerne på turen
• Den gode formen man kommer i etter en uke på sykkel

Les mer og meld deg på her